afbeelding logo hof t suytsant
vlag taalkeuze Nederlands vlag taalkeuze Engels
Luxe vakantiewoningen in Zeeland
Luxe vakantiewoningen in Zeeland
vlag taalkeuze Nederlands vlag taalkeuze Engels

Vakantiewoningen van Hof 't Suytsant

Hof 't Suytsant bestaat uit een aantal moderne en luxe ingerichte vakantiehuizen in Zeeuws Vlaanderen en daarnaast beschikken wij ook nog over een appartement aan de Belgische kust (Knokke).

De woningen zijn ruim en met veel smaak ingericht. Ook de ligging van onze vakantiewoningen is een pluspunt. Want u kunt bij ons volop van uw rust en de prachtige omgeving genieten, maar tegelijkertijd bent u zo op het strand of in één van de vele leuke plaatsen zoals Sluis, Antwerpen, Brugge, Cadzand en de Belgische kust. En wist u dat Zeeuws Vlaanderen het hoogste aantal zonuren per jaar telt van Nederland?

Onze cottages zijn geschikt voor 8 tot 24 personen. Het appartement in Knokke biedt plaats aan maximaal 4 personen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw vergadering of teambuildings-weekend.

Klik aan de rechterkant voor meer informatie over onze vakantiewoningen.

Informatie over het Coronavirus (COVID-19)

Als u bij ons heeft geboekt op of vóór 11 maart 2020:
Indien het u niet is toegestaan om te reizen vanwege COVID-19 beperkingen, mag u uw reis kosteloos omboeken naar een latere periode binnen 12 maanden. Houd er rekening mee dat quarantaineverplichtingen na het verblijf, de eis van een corona-test, gesloten grensovergangen en beperkingen in groepsgrootte het niet rechtvaardigen om gratis te annuleren.

Als u bij ons heeft geboekt op of na 12 maart 2020:
Kosteloos annuleren of omboeken is in principe niet mogelijk. Indien wij van overheidswege de verplichting krijgen gesloten te moeten zijn kan er wel kosteloos omgeboekt worden naar een latere periode binnen 12 maanden.